LASAGNE MET PADDENSTOELEN, SALIE EN KROKANTE KALKOEN

Een lekker 'herfstig' tussengerechtje
pinit

LASAGNE MET PADDENSTOELEN, SALIE EN KROKANTE KALKOEN

Voorbereiding 25 minuten Totale tijd 25 minuten Moeilijkheid: Beginner Aantal personen: 4 Seizoen: Herfst

Ingrediënten

Bereiding

  1. Los ½ bouillonblokje op in 1 dl kokend water. Verwarm deze bouillon, met de slagroom en 3 blaadjes salie in een brede pan. Halveer de lasagnevellen en leg ze in het slagroommengsel. Verwarm ca. 5 minuten mee. Schep met een schuimspaan de lasagnevellen eruit. Dek ze af met aluminiumfolie. Laat het slagroommengsel tot de helft inkoken.
  2. Snijd 4 salieblaadjes fijn. Meng de bloem met salie, zout en peper door elkaar. Rol de kalkoenrepen erdoor. Wrijf een grillpan in met 1½ el olie. Bak hierin in ca. 6 minuten de kalkoenrepen goudbruin.
  3. Verhit in een wok de rest van de olie met de knoflook- peper in wokolie. Voeg de paddenstoelen toe en roerbak ca. 5 minuten.
  4. Leg op elk bord een stuk lasagnevel. Verdeel de helft van de paddenstoelen en de kalkoen erover. Schenk de helft van de roomsaus erover. Dek af met een stuk lasagnevel. Maak nog een laag met paddenstoelen en kalkoen en dek ook deze af met lasagne. Verdeel de rest van de roomsaus erover.
Trefwoorden: lasagne, lasagna, kalkoen, salie

Laat een reactie achter